0-1 Edinson Flores 25’1-1 Mathias Jensen 36’2-1 Ernesto Asante 54’2-2 Viktor Tranberg

Bedst og værst: Klassemål og svag opdækning

FC Nordsjælland – AaB 3-2 (1-1)0-1 Edinson Flores 25’1-1 Mathias Jensen 36’2-1 Ernesto Asante 54’2-2 Viktor Tranberg (selvmål) 70’3-2 Emiliano Marcondes 73′

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:Emiliano Marcondes har muligvis kurs mod Brentford, men han var fuldstændig til stede i Farum søndag eftermiddag, hvor han blandt andet stod for oplæg og sejrsmål. Samtidig tager han en masse ansvar efter Nordsjællands øvrige salg denne sommer. Også Mathias Jensen skal nævnes, som scorede et sandt perlemål. Han måtte dog desværre forlade banen med en skade i anden halvleg.

AaB:Flores truede flere gange med sine løb i en kamp, hvor hans holdkammerater generelt havde svært ved at sætte ham i gang. Han kunne dog en del selv og scorede også sikkert til 1-0 selv.

Kampens værste:AaB defensiv var samlet selv på spanden flere gange i kampen, og det kunne godt være blevet til flere mål. Der skal trænes opdækning i den kommende uge for Wieghorst og Co, og så må Lesniak oppe sig mere. Selvmålet af Tranberg skal også næves, som var en smule komisk at se på, da den "perfekt" røg over FCN-keeperen og i mål. Endvidere var Patrick Mtliligas albue i hovedet på Børsting i feltet ikke køn og kunne have kostet et straffe.

Kampens detalje:Mathias Jensens basse i første halvleg var et lækkert drøn, som de nok vil vise igen og igen på Farum-egnen i et godt stykke tid.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.