18-årige Pontus Dahlberg skal ifølge to tidligere svenske spillere være FC Københavns afløser for Robin Olsen

Han har kun været førstemålmand IFK Göteborg siden nytår, men Pontus Dahlberg har allerede markeret sig som et stort talent. Den 18-årige keeper har to U21-landskampe på cv’et, og han spiller alle kampe for den svenske storklub.

Noget tyder dog på, at han kun er i barndomsklubben på lånt tid. FC København skulle nemlig have udset sig den 194 centimeter høje målmand som afløser for Robin Olsen, når han forventeligt finder en ny klub til sommer.

Det er den tidligere svenske landsholdsspiller Erik Edman, der fremfører det mulige skifte i podcasten Ljugarbänken. Han bakkes op af Mattias Lindström, der ligeledes er tidligere landsholdsspiller og i øvrigt spillede tre år i AaB i midt-00’erne.

– Jeg har snakket med en dansk agent, som jeg har stor tillid til, og FCK er vældig opsatte på Dahlberg. De har allerede lovet Robin Olsen, at han kan rejse til sommer, og FCK vil lade Dahlberg spille foråret i IFK Göteborg, inden han flytter til København, såfremt Olsen rejser, siger Edman i podcasten.

Pontus Dahlberg selv er ikke interesseret i at udtale sig som muligheden for at blive Robin Olsens afløser, men han har et klart billede af, hvad FC København er for en klub.

– Det er klart, at det er en rigtig fin klub, som har domineret i Danmark de seneste år og spillet ude i Europa. Det er en rigtig fin klub, siger han til Fotbollskanalen.

IFK Göteborg har kontrakt med Dahlberg til udgangen af 2020, så klubben vil formentlig kræve en betragtelig overgangssum, hvis FCK vil hente ham til København.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*