2018-03-21 22:22 Medie: Starbucks er nu forbudt for det engelske landshold

Der er landskampspause i de europæiske ligaer, og for de engelske landsholdsspillere, der nu mødes op til kampene mod Holland i Amsterdam og senere mod Italien hjemme på Wembley.

Men denne gang er der lavet noget om på det Hilton Hotel, som landsholdet bor på. Det skriver ESPN, der har talt med en kilde omkring det engelske landshold.

Alt mad fra den Starbucks-café, som ligger inde på hotellet er fjernet, så der u kun er kaffe, te og flaskevand tilbage at købe. Dermed er eksempelvis sandwiches og muffins fjernet, og personalet på caféen har tilmed fået at vide, at de ikke må putte sirup i cappuccinoerne.

Det er landstræner Gareth Southgate, der står bag dette træk, men han er ikke den første manager i England, der har lavet regler for maden. Den tidligere landstræner Fabio Capello tog ketchup af menuen for spillerne.

For klubholds vedkommende har Pep Guardiola tidligere fjernet pizza og frugtjuice fra at blive serveret for spillerne, da han kom til Manchester City i sommeren 2016. I Manchester United nåede David Moyes i sin korte tid som manager at fjerne pommes frites aftenen før kampe.

England møder fredag Holland, og lørdag står der Italien på programmet for det engelske landshold, der nu er på en ny diæt.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*