Allardyce fortsat ubesejret som Everton-manager

Tidligere på sæsonen valgte Everton at fyre Ronald Koeman, som ikke lykkedes i klubben. Siden kom Sam Allardyce til, og det har kastet fem sejre og en enkelt uafgjort af sig i seks kampe.

Midtvejs i første halvleg så det ellers ikke ud til, at Everton skulle hente point på hjemmebanen, da Swanseas Thomas Carroll sendte et hjørnespark ind til Leroy Fer der kanonerede bolden ind i venstre side af målet.

Der skulle et tvivlsomt straffespark til at bringe Everton tilbage i kampen.

Kampens dommer, Jonathan Moss, vurderede at Swanseas Roque Mesa nedlagde en Everton-spiller i feltet og dømte straffe.

Det fik Wayne Rooney lov at omsætte, men den tidligere engelske landsholdsspiller måtte se sin afslutning reddet af Lukasz Fabianski.

Den polske målmand fik dog ikke slået bolden ordentligt væk og derfor kunne Dominic Calvert-Lewin følge op på riposten og udligne til 1-1 to minutter inde i dommerens tillægstid til første halvleg.

Efter pausen var Everton bedre med og efter en lille times spil kunne den tidligere Swansea-spiller, Gylfi Sigurdsson, bringe sin nye klub foran med et fremragende langskudsmål.

For flere nyheder om billig fodboldsæt børn, skal du fokusere på vores blog.