Barcelona forsvarer kerne skader comeback tid at blive bestemt

I den lokale tid på søndag udfordrede Barcelona væk Las Palmas i La Liga ligaen, den oprindelige line-up hedder Javier Mascherano, men kun 20 minutter fra starten af ​​spillet aftog Barcelona den argentinske internationale. Oprindelig var Javier Mascherano pludselig uheldig i opvarmningen før kampen, og han var også nødt til at savne den spanske liga. Køb Barcelona fodboldtrøje og støtte det store hold.

I en formel erklæring udstedt på klubben officielle hjemmeside skrev Barcelona: “Javier Mascherano modtog en detaljeret fysisk undersøgelse på mandag. Resultaterne viser, at den argentinske internationale blev lidt skadet i højre lår. Som til, hvornår Javier Mascherano bliver I sidste ende afhænger det af hans opsving. “Bestræbelser vil altid være vellykkede, gennemse vores butikker, køb Barcelonas fodboldtrøje for at give fodboldstjerne den største opmuntring.

I La Liga-ligaen er Javier Mascherano ikke den eneste Barcelona-forsvarsspiller, fordi bortset fra den argentinske internationale, Pique, Serghi-Robertot, Alex-Mathieu og andre fire forsvarere også er hængende Shine af forskellige årsager. I slutningen af ​​sæsonen faldt Barcelona i en alvorlig forsvarsmangel. Brugerdefineret Barcelona fodboldtrøje, tankning til den nye turnering!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*