Bedst og værst: Justesen var Hobros stærke mand mod Silkeborg

Hobro sikrede både sig selv og AGF endnu en sæson i Superligaen med sejren over Silkeborg. Vi har kigget på det bedste og værste fra kampen

Hobro IK – Silkeborg IF 1-0 (1-0)
Wilfried Domoraud 1-0 5’

Kampens bedste VM trøjer 2018

Hobro IK:
Før kampen blev anfører Mads Justesen offentliggjort som Hobros kommende salgschef, men her til aften viste han, at han på trods af sine 35 år stadig har niveau til Superligaen. Udover en solid defensiv indsats var han også en trussel offensivt, hvor han var meget uheldig med at få underkendt et mål kort inde i anden halvleg.

Silkeborg IF:
Det var ikke meget gæster havde at komme med, at få spillere skilte sig positivt ud. Men endnu engang kan man ikke blive anden end imponeret over, hvor vigtig højrebacken Jens Martin Gammelby er for Silkeborgs offensiv. Om det er afslutninger eller indlæg, er han involveret i en stor procentdel af holdets offensive aktioner.

Kampens værste
Når man har så få chancer, som Silkeborg havde i dagens kamp, er det vigtig at man udnytter dem. Det gjorde Tobias Salquist absolut ikke, da han i første halvleg pludselig var helt alene med Jesper Rask, og i kampens tillægstid var tæt på igen tæt under mål. Bevares, fra sin position i midterforsvaret er det ikke ham, man forventer målene skal komme fra. Men chancerne var kæmpestore, og kunne have fået stor betydning for kampens udfald.

Kampens detalje
Emmanuel Sabbi blev indskiftet i stedet for målscorer Domoraud, og hvor var det dog imponerende at se, hvordan han på trods af en svær bane formåede at have en boldkontrol, som ingen andre på banen præsterede. Flere gange vist han fornem teknik, og han var endda tæt på at krydre det med et mål.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtøj til børn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*