Danskerne sejrede i Premier League

Det var en god aften for de to danskere, der onsdag aften var i aktion i Premier League. Leicester og Kasper Schmeichel vandt med 4-1 på udebane over Southampton, der ikke havde Pierre Emile Højbjerg på banen i kampen.

Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor Riyad Mahrez, Shinji Okazaki og Andy King gav Leicester en 3-0-føring at gå til pause på. I anden halvleg fik Southampton reduceret til 3-1 på Maya Yoshidas mål efter 61 minutter. Håbet for comeback var dog kortvarigt, for otte minutter senere scorede Shinji Okazaki sit andet mål i kampen, og gjorde det til 4-1 til gæsterne. Det blev også kampens resultat, hvorfor Leicester fastholder sin position på 8.-pladsen i Premier League.

I London tog Tottenham og Christian Eriksen imod oprykkerne fra Brighton. Her havde man lidt større problemer end Leicester med at få hul på målbylden, og man skulle helt hen til fem minutter før pausen før det lykkedes Tottenham at komme foran. Det var den franske back Serge Aurier, der scorede med et forsøg udefra, der nu mest lignede et forfejlet indlæg.

I anden halvleg fortsatte Tottenhams massive spilovertag, men på trods af en sand byge af skud mod Brightons mål ville bolden bare ikke ind. I hvert fald ikke før til allersidst, hvor Christian Eriksen trådte i karakter. Han sendte et godt frispark ind i hovedet på Son Heung-min, der endegyldigt afgjorde kampen til Tottenhams fordel.

Derfor går Tottenham op på 4.-pladsen i Premier League, hvor der dog er tre hold med samme pointtal. Både Liverpool og Burnley har også 31 point, men en bedre målscorer placerer øjeblikkeligt Tottenham på den eftertragtede Champions League-givende 4.-plads.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.