DBU har ikke budgetteret med VM-deltagelse

Oven på kedelige DBU-sager om uenigheder med kvindelandsholdet samt U21-mandskabet var jublen ganske stor hos DBU efter storsejren i Dublin.

Endelig kan DBU nemlig forbindes med en fantastisk historie om et hold, der trodsede irsk føring og udraderede værterne med 1-5.

Det rystede en VM-billet af sig, men nu fortæller formanden, at unionen ikke har budgetteret med de 60 millioner, som Fifa overrækker til Danmark i forbindelse med deltagelsen ved VM-slutrunden.

– 60 millioner er bruttobeløbet. Vi ved, at det koster en del penge at deltage i en slutrunde. Så vi har ikke budgetteret med det foreløbig i forhold til 2018-budgettet, siger DBU-formanden, Jesper Møller, til Ritzau og fortsætter:

– Vi får i hvert fald mulighed for at investere yderligere i udviklingen af dansk fodbold både på bredde- og eliteniveau.

Og med en forsikring om at DBU har en robust økonomi, kan formanden nu også se frem til sommerens udgifter, der indebærer rejser, hotel, forplejning samt bonusser til VM-truppen. Det oplyser Ritzau.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*