FC Barcelona-back: ter Stegen er verdens bedste målmand

Marc-André ter Stegen fik en svær start i FC Barcelona, hvor han i starten var reserve for Claudio Bravo og ikke fik meget spilletid i La Liga. Men siden Bravos skifte til Manchester City har ter Stegen siddet tungt på målmandsposten i FC Barcelona. Og det gør han så godt, at han ifølge holdkammeraten Lucas Digne er verdens bedste målmand lige nu. Det skriver spanske MARCA.

For mig er ter Stegen den bedste målmand i verden i øjeblikket. Han spiller på et rigtig højt niveau.

Lucas Digne selv spiller ikke så hyppigt som ter Stegen. Tværtimod starter han sjældent inde for FC Barcelona, men gjorde det ganske fint i kampen mod Juventus. Selvom det sluttede 0-0, var det nok til at sikre FC Barcelona førstepladsen i Gruppe D og avancement fra Champions Leagues gruppespil. Det var den franske venstreback også godt tilfreds med.

– Vi fortsætter med at arbejde hårdt, og er glade for at været gået videre. Vi vil gerne fortsætte med at være ubesejret.

Det uafgjorte resultat mod Juventus var FC Barcelonas andet pointab i denne sæson i Champions League, men det er endnu ikke blevet til nederlag. Der er derfor ikke andet end æren og den ubesejrde stime på spil, når FC Barcelone tager imod portugiske Sporting i den sidste gruppespilskamp.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*