FCH-profil: Vi er ikke færdige med at overraske

Den lille nordsjællandske klub overraskede fodbold-danmark med en 2-1 sejr over FC Midtjylland i søndags. Midtjyderne kom fra en vital sejr i torsdagens Europa League opgør mod Arka Gdynia, men var ikke i stand til at rejse til Helsingør og tage tre point med hjem.

I Helsingør ved man godt, at sejren var overraskende, men samtidig er der også en stor tro på sig selv, fortæller forsvarsspilleren Martin Fisch til Helsingør Dagblad.

– Det var selvfølgelig vigtigt at få point, så vi ikke bare var dem, der spiller pænt, men taber. Nu er vi på tavlen, og det giver en masse selvtillid, og jeg er ret sikker på, at vi ikke er færdige med at overraske folk rundt omkring. Vi er for længst blevet dømt ude af Superligaen, men jeg er ret sikker på, at vi overlever. Vi har i hvert fald kvaliteten til det, bedyrer den nykårede Superliga-spiller.

For et halvt år siden spillede Martin Fisch 2. divisionsfodbold i HIK, men efter en prøvetræning hos FC Helsingør i vinter, har han kæmpet sig frem til en fast plads i midterforsvaret ved siden af Søren Henriksen.

Her forsøger han at holde styr på Superliga-angriberne, som er en noget andet størrelse end de, som løber rundt i 2. division.

– Det er nogle tunge drenge mange af dem, som er meget afklaret i forhold til stort set alt, hvad de laver på banen, så der er nok at se til, men jeg synes faktisk ikke, at vi giver så meget væk. Der har været nogle dumme fejl, der har kostet mål, og det skal vi stoppe med, men overordnet ser det fint ud, siger Fisch.

FC Helsingør skal fredag forsøge at følge op på det gode resultat mod FC Midtjylland, når de skal til det nye Jysk Park, hvor Silkeborg tager imod nyoprykkerne.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*