FCM-anfører vil tvinge den dårlige udgave af AGF frem

Først tabte AGF 3-0 til SønderjyskE. Så fik holdet fem point i tre kampe, blandt andet efter en sejr over Brøndby IF. For to runder siden tabte holdet så til Randers FC. Og for en uge siden vandt det over topholdet FC Nordsjælland.

De seneste Superliga-uger har været et meget godt billede på det, der har været AGF’s problem i ikke blot denne sæson, men i det mest af Glen Riddersholms regeringstid. På sine gode dage er holdet stærkt, på sine dårlige svagt.

Mandag aften står AGF over for en svær modstander, når FC Midtjylland gæster Ceres Park, og FCM-anfører Jakob Poulsen har set samme AGF-tendens som de fleste andre. Det vil han udnytte.

– Det er et hold, som svinger utrolig meget i deres præstationer. Den ene kamp kan de spille sindssygt godt og være virkelig disciplineret og gode, og den anden dag kan de være meget, meget svingende, og de laver virkelig nogle sjove fejl. Det er selvfølgelig op til os at tvinge dem til at være en dårlig udgave, siger Poulsen til FCM TV forud for opgøret.

Hvis anføreren og hans holdkammerater lykkes med den plan, kan de lægge sig op på andenpladsen i Superligaen med en sejr. Da vil FC Midtjylland nemlig have 19 point, ét færre end FC Nordsjælland.

Omvendt kan AGF rykke op på syvendepladsen, hvor holdet også lå før de andre kampe i denne Superliga-runde.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*