Hobro henter talentfuld angriber i AaB

Edgar Babayan, Danny Olsen og Vito Hammershøy-Mistrati er bare nogle af de spillere, som Hobro IK har hentet til klubben denne sommer i bestræbelserne på at overleve i Superligaen.

Og nu kan tipsbladet.dk så afsløre, at Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, har været på rov i AaB.

Hobro henter talentfuld angriber i AaB
Læs også:
02.07.2017 17:01
AaB-angriber tørster efter spilletid: Mangler afklaring fra klubben
Således erfarer tipsbladet.dk, at Hobro IK henter angriber Sebastian Grønning, 20 år, og udstyrer ham med en toårig aftale, og Hobro IK har skudt papegøjen, for klubben slipper for at betale en overgangssum for Sebastian Grønning.

Aftalen ventes at blive officiel torsdag formiddag.

Grønning skal i Hobro blandt andet konkurrere med Pål Alexander Kirkevold og Quincy Antipas om spilletid i angrebet, og man må forvente, at Hobro-træner Thomas Thomasberg ser et større lys i den 20-årige angriber, end AaB-træner Morten Wieghorst har gjort det hidtil.

Wieghorst gav blot 20 Superliga-minutter til Grønning i foråret, og det fik søndag angriberen til at fortælle, at han savner spilletid i bestræbelserne på at etablere sig i Superligaen.

Da det blev klart, at han ikke kom nærmere spilletid i AaB, tog han en beslutning og rykker nu til Hobro.

AaB holder dog en form for snor i angriberen, for ifølge vores oplysninger har AaB og sportsidrektør Allan Gaarde sikret sig en tilbagekøbsklausul på Grønning. Den kan klubben udnytte, skulle den 20-årige angriber vise sig at indfri det forholdsvis store potentiale, han besidder.

Søndag sagde Sebastian Grønning om sin situation i AaB:

– Min agent og jeg er løbende i kontakt med den sportslige ledelse, men jeg føler, at der mangler en afklaring. Det er derfor noget svært at forholde sig til fremtiden i klubben.

Den afklaring er nu på plads, og nu skal Sebastian Grønning så vise, at han er god nok til at være Superliga-spiller.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*