I den modsatte ende fandt gæsterne Dawid Soldecki

Kæmpe triumf: Midtjylland videre i overtiden

Efter bare ti minutter hamrede Rilwan Hassen et forsøg på stolpen, men i første halvleg kunne FC Midtjylland ikke formå at knække Arka Gdynias forsvar. Jonas Borring forlængede en bold, der desværre for hjemmeholdet var for lang for Paul Onaucho.

Forsøgene blev efterfulgt af et stort pres fra hjemmeholdet, men den helt store chance udeblev i de første 45 minutter. Frustrationerne begyndte så småt at vise sig hos Midtjylland-mandskabet efter pausen, og holdet fik trods meget boldbesiddelse ikke sat farligheden på prøve.

Rilwan Hassan skabte dog en stor chance med sine energiske træk. Afslutningen landte på den forkerte side af stolpen efter en lille time.

I den modsatte ende fandt gæsterne Dawid Soldecki, der på kynisk vis sendte bolden bag Jesper Hansen til 0-1. Efter et langt indkast landte bolden hos Tadeusz Socha, der headede i eget net til 1-1.

De sidste tyve minutter satte midtjyderne et tungt pres på gæsterne men uden den store gevinst. Lige indtil Alexander Sørloth dukkede op i feltet og hamrede FCM på 2-1 i tre minutters overtid. Omsider stemplede Alexander Sørloth ind for gæsterne – og hvilken mådde at gøre det på.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.