Leipzig uden Poulsen tog smal hjemmesejr over Marseille

Efter en jævnbyrdig kamp blev det RB Leipzig, der kunne trække sig sejrrigt ud af det første kvartfinaleopgør i Europa League. Yussuf Poulsen sad på bænken i hele kampen, der endte 1-0 til hjemmholdet

Kun en enkelt klub blandt de sidste otte hold i Europa League har en dansker i truppen, og det er RB Leipzig med Yussuf Poulsen. Den danske landsholdsspiller fik dog ikke spilletid i aftenens kvartfinalekamp mod franske Marseille.

I stedet kunne han fra bænken se holdkammeraterne tage en vigtig sejr på hjemmebane, hvor man samtidig formåede at holde modstanderen fra at score et udebanemål.

I første halvleg var det ellers gæsterne fra Marseille, der faktisk havde haft de bedste muligheder, og blandt andet haft et forsøg på træværket. Men i stedet var det RB Leipzig der kom foran i halvlegens tillægstid, da Timo Werner efter et kontraangreb kom til afslutning fra en spids vinkel ved kanten af feltet. Målmanden så ikke for godt ud i situationen, hvor bolden sneg sig ind under keeperen ved den nærmeste stolpe.

Anden halvleg var ikke ligeså begivendhedsrig som første halvleg, Marseille overtog mere af spillet, og var også flere gange tæt på en udligning. Ind ville bolden dog ikke, og derfor sluttedekampen 1-0 til hjemmeholdet fra RB Leipzig. Alt er dermed stadig åbent forud for returopgøret, der spilles Stade Vélodrome i Marseille.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtrøjer med navn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*