Manager hylder Eriksen: Jeg er glad på hans vegne

Mage til kraftpræstationer i Christian Eriksens klasse skal man lede længe efter selv på den internationale topscene. I tirsdag var fynboen en af de absolut vigtigste faktorer i, at Irland blev slagtet med hele 5-1, så Danmark kunne booke en plads til VM i Rusland til sommer.

Eriksen lavede nemlig hattrick, og det kunne endda være blevet til fire mål, hvis han ikke havde givet straffesparket væk fra Nicklas Bendtner. Den fænomenale præstation høster også lovprisende ord fra hans manager i Tottenham, Mauricio Pochettino.

– Jeg er meget glad på Christians vegne. Han scorede nogle fantastiske mål og fik lavet sit hattrick, og nu skal han med til VM, hvilket er en fantastisk bedrift af ham og Danmark. Jeg er meget glad på hans vegne, for han fortjener at være med til VM næste sommer, siger manageren til Tottenhams hjemmeside.

Derudover har Tottenham blandt andre også Eric Dier med til VM-slutrunden, og ligesom for Eriksen bliver det en vigtig erfaring.

– Det er meget vigtigt for os. Vi vil gerne skabe ledere og ikke følgere, og det var vigtigt for dem at få den erfaring – at være lederne og tage ansvar. De er stadig unge begge to, men nu begynder de at mærke, hvad det betyder at være en leder, forklarer Pochettino.

Danmark er i tredje seedningslag til VM. Der trækkes lod til gruppespillet den 1. december.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*