Mandagens rygtebørs (opdat.): Der er gang i svingdøren hos Arsenal

Vi har opdateret med det seneste fra denne sommers Silly Season. Rygtebørsen er landet i en opdateret udgave.

Jack Wilshere fra Arsenal til Antalyaspor
Note: Det tyrkiske mandskab har gjort klar til at afgive et bud på den engelske midtbanespiller, som senest har været lejet ud til Bournemouth. Der er dog ikke helt enighed om en pris, og præsidenten for den tyrkiske klub har været ude og sige, at Arsenal forlanger “for meget” for spilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Turkish-Football.com

Lucas Perez fra Arsenal til Deportivo La Coruna
Note: Den spanske angriber, som kom til klubben i sidste sæson, er ikke tilfreds med den spilletid, som han er blevet tildelt. I kulissen lurer Deportivo La Coruna, som skulle have tilbudt en 10-årig aftale, samt muliged for ansættelse, når han stopper sin karriere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Metro

William Carvalho fra Sporting Lissabon til Arsenal
Note: Vi forsætter med Arsenal, som sættes i forbindelse med den portugisiske midtbanespiller, William Carvalho. Den 25-årige portugiser kan blive et emne, hvis Jack Wilshere smutter.
​Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til Chelsea
Note: Fra en London-klub til en anden. Den lynhurtige fløjspiller menes at være i søgelyset hos Chelsea, hvis interesse i den 23-årige midtbanespiller er stigende. De kan dog se frem til konkurrence fra Manchester City om spillerens kontrakt.
​Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Gylfi Sigurdsson fra Swansea til Everton
Note: Klubben fra Liverpool har budt £40m plus yderligere £5m i form af forskellige klausuler for den teknisk stærke islænding. Den 27-årige midtbanespiller ser dermed ud til at være tabt for Swansea.
​Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Express

Chris Smalling fra Manchester United til West Bromwich
Note: Englænderen spillede en suveræn sæson i Louis van Gaals sidste, men har i den forrige været svingende og præget af skader. Nu forbereder West Bromwich et bud på 10 millioner pund.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Riyad Mahrez fra Leicester til AS Roma
Note: Den 26-årige kantspiller er en eftertragtet herre, og der bliver snakket med italienske Roma. Leicester vil dog ikke acceptere Romas bud på 30 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Gianluca di Marzio

Neymar fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain
Note: Neymar skulle have fortalt holdkammeraterne Lionel Messi og Luis Suarez, at han ikke har planer om at skifte, men derimod bliver i Barcelona.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Alexis Sanchez fra Arsenal til Paris Saint-Germain
Note: Skulle Neymar-transferen ikke lykkedes, er plan B Alexis Sanchez for PSG. Forhandlingerne skulle dog være brudt sammen, da chileneren forlanger for meget i løn.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le Parisien via Talksport

Marco Asensio fra Real Madrid til Arsenal eller Manchester United
Note: Begge de to engelske klubber skulle være meget interesseret i at hente den talentfulde spanier, og det kan altså blive en direkte duel mellem United og Arsenal.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon via Daily Star

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*