Marcondes: Vi styrer kampen

Han skifter måske til engelske Brentford til nytår, når kontraken udløber, men den 22-årige Emiliano Marcondes var helt til stede i Farum søndag, da FC Nordsjælland tog deres tredje sejr på stribe mod AaB i dette års Superliga.

Den unge offensivsspiller blev sågar matchvinder, da han med godt et kvarter tilbage af kampen sparkede hjemmeholdet på 3-2, der blev kampens endelige resultat.

Marcondes var heller ikke sen til at rose holdet efter kampen:

– Ja, kramperne kom lige til sidst, for jeg er ikke helt oppe på 100% endnu efter sommerens U/21 slutrunde. Men det var dejligt at score målet til 3-2 og også at få lavet en assist. Jeg synes, vi styrer kampen i hele 1. halvleg, og den burde ikke blive lige til sidst, fortalte Emiliano Marcondes efter kampen til klubbens hjemmeside og fortsatte:

– Men heldigvis har vi selvtillid til at komme tilbage, selv om modstanderne scorer, og tre sejre i træk er fantastisk. Nu skal vi bare til at spille godt i en hel kamp. Det gode er, at vi står godt imod i dårlige perioder og slår til i de gode. De er hele tiden bange for os, fordi vi kan lave de hurtige omstillinger, lød det fra offensivsspilleren.

FC Nordsjælland kommer i næste weekend på en svær opgave, når de skal forsøge at tage deres fjerde sejr ude mod Lyngby på søndag.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*