Mourinho: Lukaku passer perfekt til verdens største klub

Manchester United signede mandag Romelu Lukaku i Everton, og den nye angriber passer perfekt ind på Old Trafford, mener United-manager Jose Mourinho.

Manchester United har tidligere hentet stort ind i sommer-transfervinduet. Mandag blev en ny stor dag på Old Trafford, da United efter længere tids rygter kunne offentliggøre signingen af Romelu Lukaku, der kommer til fra Everton.

Den belgiske stjerne har fået en fem-årig aftale med Manchester United, der har mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år.

En stor aftale for både Lukaku og Manchester United, og klubben glæder sig til at byde den nye stjerne velkommen. Det understreger United-manager Jose Mourinho:

– Romelu passer helt naturligt ind i Mancheser United. Han er en stor personlighed, mens han også er en stor spiller. Det er kun naturligt, at han ønsker at udvikle sig i verdens største klub. Han vil blive en rigtig god tilføjelse til gruppen, og jeg ved, at de vil byde ham velkommen. Jeg ser virkelig frem til at arbejde med ham igen, siger José Mourinho til klubbens hjemmeside.

Romelu Lukaku er blot 24 år, og regnes allerede som en af de største angribere i Europa.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*