Onsdagens engelske rygter

Alexis Sánchez rygtes fortsat til Bayern München, men en engelsk spillertrup regner med at træne med chileneren dagligt efter sommerferien.

Bayern München er villige til at byde lidt over 430 millioner kroner for Arsenals chilenske stjerne Alexis Sánchez og vil tilbyde angriberen 86 millioner kroner i årsløn. (Daily Star)

Manchester City-spillerne er dog overbeviste om, at Sánchez samt Tottenhams Kyle Walker vil tilslutte sig truppen for en kombineret pris på omkring 863 millioner kroner. (Daily Mirror)
Læs også: Onsdagens engelske rygter

West Ham og West Bromwich er begge interesserede i Manchester Uniteds forsvarsspiller Chris Smalling. (Sun)

Benficas 23-årige brasilianer Anderson Talisca, der er et emne i Manchester United, er angiveligt ved at forlænge sit lejeophold hos tyrkiske Besiktas. (Daily Express)

West Ham vil byde på Chelseas angriber Michy Batshuayi samt Manchester Citys 20-årige nigerianer Kelechi Iheanacho. (Goal)

Den kinesiske klub Tianjin Quanjian afviser, at de har haft møder med Chelseas angriber Diego Costa om et sommerskifte. (West London Sport)

Monacos 18-årige angriber Kylian Mbappé har informeret interesserede klubber om, at han kun er interesseret i et skifte, hvis han er garanteret regelmæssig spilletid (Metro)

Craig Shakespeare er fløjet til Frankrig for at snakke med Leicester Citys ejere om at blive permanent ansat som klubbens manager. (Daily Telegraph)

Den nu tidligere Sunderland-manager David Moyes er interesseret i at blive landstræner for Skotland, hvis Gordon Strachan forlader posten efter junis VM-kvalifikationskamp mod England. (Daily Mail)

Real Madrids colombianer James Rodríguez er nu tættere på at skifte til Chelsea end til Manchester United. (Daily Star)

Hull-manager Marco Silva kan være på vej væk til fordel for en tjans i hjemlandets FC Porto. (Guardian)

Clarence Seedorf, der har vundet Champions League fire gange, vil være manager i England, og han er i den sammenhæng villig til at påtage sig ”det rigtige projekt” i en Championship-klub. (Talksport)

Bournemouth-manager Eddie Howe er ikke interesseret i at hente John Terry på en fri transfer. (Bournemouth Echo)

Den tidligere Sunderland-bomber Kevin Phillips, der nu er førsteholdstræner i Derby County, vil gerne begynde sin managerkarriere hos Sunderland. (Daily Mirror)

Evertons Ross Barkley ville være et ideelt køb for Manchester United, siger hans tidligere holdkammerat Leon Osman. (Talksport)

Evertons målmand Joel Robles siger, at han ”har tvivl” omkring sin fremtid på Goodison Park. Den 26-årige målmand har et år tilbage af sin kontrakt. (IBTimes)

Ernesto Valverde har forladt sit job hos Bilbao og kan blive aktuel som afløser for Luís Enrique i FC Barcelona. (ESPN)
Læs også: Keown: Hold øje med Dolberg, United

Newcastles offensivspiller Siem de Jong returnerer til klubben, efter at hollandske PSV Eindhoven besluttede sig for ikke at gøre lejeopholdet med spilleren til en permanent aftale. (Newcastle Chronicle)

Southampton afventer en beslutning fra Premier League, om en række kinesiske investorer kan få lov til at overtage klubben for 1.7 milliarder kroner. (Southampton Echo)

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*