RB Leipzig sendte Monaco ud i CL-mørket efter vanvittig første halvleg

I sidste sæson var Monaco den helt store overraskelse i Champions League, hvor semifinalen mod Juventus blev endestationen for de franske mestre. Helt anderledes har det set ud i denne sæson, hvor muligheden for videre avancement er forpasset.

RB Leipzig gæstede Stade Louis II, og her var der ingen tvivl om, at tyskerne, der spillede for at få kontakt med Porto på andenpladsen, var det bedste hold.

Et selvmål fra brasilianske Jemerson efter seks minutter satte det tyske mandskab i gang, og derfor kørte maskinen som smurt. Timo Werner scorede til 0-2 tre minutter senere, og den tyske landsholdsangriber udbyggede til 0-3 efter en halv time.

Radamel Falcao fik for en kort stund bragt spænding i opgøret, da han reducerede til 1-3 kort før pausen, men i det sidste minut af første halvleg scorede Naby Keïta for RB Leipzig.

Der kom ikke flere mål i de sidste 45 minutter af kampen, og dermed er Monaco ude af Champions League, mens RB Leipzig er oppe på syv point ligesom Porto. Besiktas er allerede videre fra gruppen.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn