Rundt om Premier League: Hvad havde I regnet med, Southampton?

Man kan jo undre sig lidt over, hvad ledelsen i Southampton egentlig går og laver. I sidste sæson fyrede The Saints franske Claude Puel efter Puel havde ført Southampton til en acceptabel ottendeplads i Premier League samt i EFL Cup-finalen, som Puel og co. var rigtig tæt på at vinde – og formentlig havde vundet, hvis ikke det var for Zlatan Ibrahimovic.

Fyringen af Puel blev begrundet med, at spillet på banen havde været for defensivt – hvilket i sig selv er en fair nok begrundelse, for Southamptons spil under Puel VAR ikke prangende, men det foregik altså uden en reel angriber efter en skade til Charlie Austin og dårlig form hos Manolo Gabbiadini, der heller aldrig har været den store målscorer.

Rundt om Premier League: Sparky skal have sparket
Læs også:
01.01.2018 21:00
Rundt om Premier League: Sparky skal have sparket
Erstatningen for Puel blev argentinske Mauricio Pellegrino. Pellegrino har tidligere spillet hos Liverpool og været assistent i klubben under Rafa Benitez. Senest havde argentineren først oprykkerne Alaves til en flot niendeplads i La Liga, men den succes blev altså først og fremmest bygget på en stærk defensiv, mens offensiven var fjerderingest i hele La Liga med blot 41 scorede mål i 38 kampe.

Så nu står Southampton her – i starten af januar måned med over halvdelen af sæsonen bag sig – og overvejer, hvorvidt Pellegrino skal fyres, da de ligger på en MEGET skuffende 17. plads, og blot har scoret 21 gange i 22 kampe – og stadigvæk ikke har hentet en angriber. Charlie Austin er skadet igen, Manolo Gabbiadini er ikke rigtig angriber og scorer ingen mål, mens Shane Long i sidste rundes nederlag til Crystal Palace scorede sit første mål siden februar 2017.

For flere nyheder om billig fodboldsæt børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*