Scor kæmpe odds på FC København-sejr over Hobro IK

FC København har tidligere tabt til Hobro IK i Telia Parken, men lørdag er storklubben klar til at tage sin fjerde hjemmesejr på stribe over den jyske oprykker.

FC København må indse, at sæsonstarten langt fra er gået så glat som håbet. Pointtab i Parken mod AaB i premieren og nu senest to nederlag i træk i Champions League-kvalifikationen.

Ikke desto mindre er FC København fortsat klar favorit til at snuppe endnu et mesterskab i Superligaen og knuste da også Randers FC med 3-0 i den seneste spillerunde.

Nu gælder det hjemmekampen mod oprykkerne fra Hobro IK, der tidligere har drillet FC København netop i Telia Parken. Således vandt Hobro IK i deres første Superliga-sæson med hele 3-0 i Parken tilbage i fjerde spillerunde i 14/15-sæsonen, hvilket var med til at sparke hele eventyret omkring den lille klub i gang.

Siden er det dog blevet til tre nederlag i træk i nationalarenaen for Hobro IK, og det skal heller ikke været nogen hemmelighed, at FC København er tårnhøj favorit til lørdagens Superliga-møde.

Bookmakeren Betfair havde som udgangspunkt sat oddset på FCK-sejr til 1,30, men kommer nu med et ganske markant tilbud. Nu er det nemlig muligt at score hele odds 9.00 på sejr til FC København over Hobro IK på lørdag.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*