skal du fokusere på vores blog.

Ingen Europa League – Brøndby skuffede i Kroatien

Brøndby er kommet lovende fra land i Superligaen, hvor spillet har været alt andet end kedeligt, men ambitionerne er også internationale på Vestegnen, og man vil gerne forsøge sig med europæisk fodbold og helst gruppespil efter flere års fravær. 0-0 endte første opgør imod Hajduk Split, og i dag var det så kroaterne, der tog imod danskerne i den afgørende kamp i dobbeltopgøret.

Polske Kamil Wilzcek var med fra start, og efter 40 sekunder fik han kampens første mulighed. Han sparkede i sidenettet, og sådån går det op og ned i showbusiness. Ikke desto mindre fortalte det om en fin og aggressiv start på kampen fra det i dagens anledning absolut gulklædte udehold, som kunne konstatere, at 100 fans havde fundet vej til den østeuropæiske sommervarme.

Hajduk startede afmålt og afventede og med udgangspunkt længere tilbage på banen, og det afspejlede sig i første halvleg, der var uden store muligheder. Hajduks Kozulj havde en god afslutning og siden et flot frispark i overtiden, men det blev ved 0-0 på måltavlen, og så var der ellers lagt op til en intenst spændende anden omgang. Og Hajduk viste sig at være skarpest, da det hele skulle afgøres. Efter en times spil fik hjemmeholdet for meget plads i sin venstre side, Röcker og Rønnøw efterlod plads imellem hinanden i det lille fint, og så var det ingen sag for hjemmeholdet at prikke bolden i nettet. Ante Erceg var over bolden, og Brøndby havde pludselig en større splint i hånden, selvom det heller ikke var værre, at man kunne skynde sig at udligne og vinde på reglen om udebanemål.

Erceg skulle dog i stedet blive dobbelt målscorer kort tid efter og punktere spændingen, efter han igen var først på et indlæg. Brøndby formåede ikke at svare tilbage og sætte mere fut i den i forvejen antændte stemning; Zornigers Brøndby kommer derfor heller ikke i år til at deltage i europæisk gruppespil.

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*