Spilforslag til Premier Legue: Liverpool ordner Arsenal i London

Arsenal har gjort det godt på hjemmebane, hvor holdet står med 8-0-1 efter de første ni kampe. Det er dog værd at bemærke, at nederlaget kom til Manchester United, for generelt har The Gunners haft det svært imod topholdene.

De 10 kampe mod kollegaerne fra top 6 gav blot to sejre i sidste sæson, og i denne sæson har Arsenal tabt til begge Manchester-hold, spillet uafgjort mod Chelsea og slået Tottenham.

Nu venter så en kamp mod Liverpool, som har vist imponerende styrke på udebane i de sidste fire kampe. De er alle er endt sejre og en total på 16 scoringer.

Næsten samme statistik kan Liverpool fremvise mod Arsenal, som holdet har scoret 14 mål imod i de sidste fire kampe, der har givet tre sejre og et enkelt uafgjort resultat.

Arsenals boldbesiddende spillestil passer godt til Liverpool, som givet vil lade The Gunners om at varme bolden for så at lukrere på de kontrastød, som den forrygende fronttrio eksekverer til perfektion.

Et topopgør som dette er i udgangspunktet helt åbent, men Liverpool virker som det skarpeste af de to hold lige nu med en skarp offensiv, der står i kontrast til Arsenal, som endda må undvære den skadede super-sub, Olivier Giroud, til dette opgør.

Vi vover pelsen og sætter pengene på det formstærke udehold i det, der let kunne blive et målrigt og underholdende opgør.

For flere nyheder om fodboldtrøjer til børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*