Ståle: Vi leverer en meget stærk udekamp

Kun en sejr tæller for FC København i den sidste gruppespilskamp i Europa League. Det er status efter nederlaget på 2-1 til Lokomotiv Moskva torsdag aften. Men til FC Københavns egen hjemmeside fortæller Ståle Solbakken, at han var godt tilfreds med spillernes præstation mod det øjeblikkelige tophold i den russiske liga.

– Vi leverer en meget stærk udekamp mod det p.t. bedste hold i Rusland. Jeg er især tilfreds med, at vi viser stærk mentalitet efter vi kommer bagud, selv om vi er i en svær situation i øjeblikket. Men vi kommer godt tilbage i kampen og udligner, og siden er der perioder hvor vi dominerer kampen, og perioder hvor de dominerer

Ståle Solbakken indrømmer, at holdet fejlede ved russernes anden mål. Han var ikke desto mindre glad for holdets reaktion efter målet, og særligt Nicolai Boilesens og Michael Lüftners præstationer gennem kampen bliver fremhævet.

– Flere spillere gør det rigtigt godt, især Boilesen og Lüftner er virkeligt stærke i aften. Lüftner var helt fantastisk og tabte dårligt nok en duel, og han var hurtig til at løbe dem op, så det var en stærk præstation. Også af Boilesen, som selvfølgelig var lidt træt til sidst, fordi han ikke har spillet så meget. Verbic laver også et klasemål og viser internationalt niveau igen, og i det hele taget leverer vi en flot præstation som hold i aften

Ståle Solbakken kan være nok så tilfreds, men kravet er og bliver en sejr over FC Sheriff i den sidste kamp i gruppespillet, hvis FC København vil videre fra Europa Leagues Gruppe F. Her er de forsvarende danske mestre i øjeblikket på tredjepladsen med to point op til Lokomotiv Moskva på den andenplads, der giver adgang til forårets knockout-kampe.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*