Torsdagens rygtebørs: Store handler i støbeskeen

Dagens hotteste rygter er landet.

Kylian Mbappe fra Monaco til Paris Saint-Germain
Note: Den franske klub er klar til at sprænge banken endnu engang, for at hente at hente den unge spiller, som har været ombejlet hele sommeren. PSG meldes tæt på Mbappe for et beløb på 1,3 milliarder kroner, ligesom de også skulle have et bud klar for han holdkammerat, midtbanespilleren Fabinho.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Record

Carlos Bacca fra Milan til Monaco
Note: Hvis Mbappe forlader Monaco til fordel for pengestærke PSG, så vil de sende et bud afsted på den 30-årige angriber Carlos Bacca, som AC Milan gerne vil af med.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Philippe Coutinho fra Liverpool til Barcelona
Note: Rygterne om et skifte til Barcelona for den brasilianske angriber florerer stadig, men en forhindring for det skifte kan være Liverpools tyske træner, Jürgen Klopp, som ikke ønsker at skille sig af med sin 25-årige stjerne. Coutinho selv har heller ikke anmodet om en transfer, og ønsker ifølge kilder tæt på klubben heller ikke at tvinge et skifte igennem.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca og Sport

Ousmane Dembele fra Dortmund til Barcelona
Note: De mange penge som FC Barcelona har fået for Neymar får hurtigt ben at gå på, hvis de også vil have fingre i den 20-årige Dortmunds spiller. Således har den tyske klub fortalt spanierne, at de skal hoste op med 1,1 milliarder kroner for den franske offensivspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Guardian

Olivier Giroud fra Arsenal til Marseille
Note: Marseille-træner, Rudi Garcia, siger, at den franske angriber vil være en idéel signing, men det bliver en udfordring at hente den tidligere topscorer i den franske liga, da han ikke er helt lun på en tilbagevenden til fransk fodbold
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L’Equipe

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*