Vibe blev matchvinder for Brentford mod Aston Villa

Det er ikke kun i Premier League, at der bliver spillet på Boxing Day i England. Det gælder også i rækkerne under, og i den næstbedste spillede både Lasse Vibe og Andreas Bjelland en væsentlig rolle i Brentfords kamp mod Aston Villa.

Brentford lagde bedst ud i kampen, og de styrede også det bedste af første halvleg. Derfor var det ikke underligt, at London-klubben med den danske forbindelse til FC Midtjylland kom foran efter 22 minutter ved Sawyers, der udplacerede Johnstone i Aston Villa-målet.

Bare otte minutter efter kom Aston Villa dog tilbage med en scoring til 1-1, som blev headet ind af Onomah efter et præcist indlæg fra Hogan fra højresiden, og dermed måtte de to hold gå ud til pause-teen med uafgjort på tavlen.

Men i anden halvleg gav Brentfords overtag i spil og chancer bonus, da Lasse Vibe sparkede den foran efter et hjørnespark, hvor Andreas Bjelland fik sendt bolden over til den danske forward, der fik kuglen i kassen. Det var desuden hans femte sæsonscoring i den næstbedste række i denne sæson.

I kampens afslutning kom særligt Andreas Bjelland i fokus, da han efter en hovedstødsduel måtte gå i græsset med masser af blod rindende ned ad ansigtet. Han kom dog på benene igen, og gennemførte de sidste minutter af kampen med en Morten Wieghorst-forbinding.

Den lange pause med Bjelland i græsset betød også, at man fik seks minutters tillægstid – og her kunne Aston Villa flere gange se dem selv brænde store chancer, ligesom Brentford var fyldt med nervøsitet i eget felt. Dog klarede de den hjem og fik de tre point

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer med tryk, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*