Zidane før returkamp: Det er planen, at Bale skal spille

Det har været en turbulent sæson for Real Madrid, der særligt i den hjemlige liga har haft problemer. Men nu kan der være hjælp på vej, da den walisiske stjernespiller Gareth Bale endelig er klar efter en skadespause, der har været et par måneder.

Dette glæder naturligvis Real Madrid-træner Zinedine Zidane, der planlægger at give ham spilletid i tirsdag aftens returkamp i Copa del Rey mod Fuenlabrada. Det fortæller han til Real Madrids hjemmeside.

– Tanken er, at han er klar og kan spille. Kampens forløb vil bestemme hvad vi beslutter. Jeg ved ikke præcis hvor lang tid, han kommer til at spille.

Real Madrid stiller op til kampen mod Fuenlabrada uden anfører Sergio Ramos. Zidane håber til gengæld at kunne stille med Mateo Kovačić, der også er på vej tilbage efter en skadespause. Han ser dog særligt frem til at kunne stille op med sine foretrukne angribere fremover.

– Jeg glæder mig naturligvis til at kunne se Gareth (Bale, red.) Cristiano Ronaldo og Karim Benzema spille sammen, for de har ikke spillet sammen i lang tid.

Real Madrid vandt den første kamp mod Fuenlabrada 2-0 på udebane.+

For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*