Zlatan: Manchester er en lille dam

Zlatan Ibrahimović mener, at Manchester er en lille dam, hvor der ikke var plads til ”Kæmpefisken Zlatan”.

Den flamboyante forfatter, taekwondomester og ikke mindst fodboldspiller Zlatan Ibrahimović har sluttet sig til MLS-klubben LA Galaxy, hvorfra han igen skaber overskrifter. Han mener således, at der er plads til ham og plads til armbevægelser i Los Angeles – det var ikke tilfældet i Manchester.
Læs også: XI: De kommer ikke til VM 2018

– Zlatan – det er mig, hvis der skulle være tvivl om det – er en kæmpefisk, udtaler Zlatan Ibrahimović ifølge FourFourTwo.

– Manchester er en lille dam, som er fuld af små og underlegne fisk.

– Los Angeles er en stor dam, hvor en kæmpefisk som Zlatan – endnu en gang mig – vil blomstre. Zlatan er selvfølgelig fortsat den største og mest imponerende fisk – en koi karpe i en verden af stenbidere. Jeg vil ikke længere blive holdt tilbage af mindre fisk og deres jalousi.

– Hvordan kan man også håbe på at blive fodboldspiller med Zlatan i nærheden. Jeg, Zlatan, vil kun intimidere dem med mine kvaliteter, min tendens til at kalde folk mine fjender og min tendens til at sparke mine fjender i hovedet.
Læs også: – United fik Pogba til halv pris!

Zlatan afslører også over for FourFourTwo, at han vil tage fat på den største udfordring af alle i Kina eller Abu Dhabi, når han har vundet MLS Cuppen, sikret Californiens uafhængighed fra USA og omdøbt staten til ”Zlatania”.

Zlatan kan allerede få debut for LA Galaxy lørdag den 31. marts, hvor Los Angeles-klubben skal op imod lokalrivalerne fra Los Angeles FC.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*