arsenal trøje børn Træneren skitserede sine kort- og langsigtede

arsenal trøje børn Træneren skitserede sine kort- og langsigtede mål for klubben, herunder fortsat succes i Serie A samt at sætte en ordentlig udfordring på Champions League. Juventus har ikke vundet Europas største klubkonkurrence siden 1996, hvilket efterlader bestyrelsen frustreret på trods af, at de har været tæt på to gange under Allegri.

Som et resultat, vil bestyrelsen støtte Allegri på transfermarkedet, med underskrivelsen af ​​den tyske midtbanespiller Emre Can det første skridt i deres kampagne for at blive ordentlige europæiske kandidater.

Can skal underskrive en femårig kontrakt på Juventus Stadium for at flytte til Italien, når hans nuværende aftale med Liverpool udløber i slutningen af ​​juni. Transferen er sat til at blive offentliggjort efter Champions League-finalen, som bliver de rødes sidste kamp i sæsonen 2017-18.

Både Allegri og Marotta tilkendegav deres ønske om fortsat partnerskab aston villa trøje før deres mandagsmøde, hvor Marotta fortalte journalister: “Betingelserne peger på en forlængelse af forholdet. Vi vil lytte til hans ønsker, men efter min mening vil vi fortsætte stille og roligt.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*