real madrid bellingham trøje Mesut Özils agent, Dr

real madrid bellingham trøje Mesut Özils agent, Dr. Erkut Sogut, har slået tilbage på ¡° tåbelige ¡± kommentarer fra Bayern Münchens præsident Uli Hoeness i kølvandet på Arsenal-stjernens beslutning om at trække sig fra international fodbold med Tyskland.

Den 29-årige har fjernet sig selv fra overvejelser om fremtidig tjeneste hos Die Mannschaft i kølvandet på ¡° behandlingen modtaget fra DFB ¡± før, under og efter Rusland 2018, med DFB-præsident Reinhard Grindel anklaget for racisme.

Özil sagde “Jeg er tysker, når vi vinder, men jeg er immigrant, når vi taber” og erklærede, at han ikke længere er parat til at påtage sig skylden for landsholdets kampe og de ansvarlige for tysk fodbold ¨ C med flere høje -profilfigurer har udtalt sig i løbet af de seneste uger.

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Bayerns præsident, Hoeness, er blandt de seneste, der har real madrid tøj børn sagt sin mening og anses for at have krydset stregen med et angreb, hvor han beskyldte en VM-vinder i 2014 for at have været ¡° sh*t ¡± .

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*