De har et klart teknisk Billige Liverpool trøje børn projekt

Stefano Pioli mener Fiorentina har et pointe at bevise og stolthed at spille mod Atalanta. “Vi slutter ikke i bundens nederste halvdel.”

Det starter søndag kl. 17.00 GMT, klik her for en kampvisning.

“Vi havde nogle ubehagelige tilbageslag, men holdånden har altid været intakt,” insisterede coachen på sin pressekonference.

“Vi er Fiorentina, og uanset hvem vi står overfor, må tilgangen altid være den Billige Barcelona trøje børn samme, selv når vi ikke tager på Juventus. Vi har ikke til hensigt at afslutte Serie A-sæsonen i nederste halvdel af bordet.

“Det ville altid være en hård kampagne, vi vidste det, da vi startede dybest set fra bunden af ​​et helt forvandlet team. Jeg er sikker på, at vi laver godt arbejde, men resultaterne understøtter ikke det endnu.

“Jeg troede, vi spillede godt mod Juve og var uheldig for ikke at afhente point. Vi skal forbedre i den forstand. Marco Sportiello vil spille i mål. Han lavede en fejl med Juve, men hver spiller gør det, og du kan ikke dømme ham om det. Han har chancen for at bevise, at han kan gøre meget bedre. ”

Atalanta har overtaget den rolle, som Fiorentina havde i de foregående år, udfordrende for top six og konkurrerende i Europa League.

“De er en stærk side, der planlagde meget godt. De har et klart teknisk Billige Liverpool trøje børn projekt og sammen med os spiller den mest intense fodbold. De er svære at slå, men vi kan bekæmpe det med Atalanta, som vi viste tidligere i denne sæson.

“Det er vigtigt at være forsigtig med set spiller. Vores position i bordet passer ikke til vores historie, så vi skal forbedre det. ”

Vincent Laurini er ude skadet, med Riccardo Saponara ikke 100% fit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*