liverpool trøje Mexicos repræsentanter så bestemt

liverpool trøje Mexicos repræsentanter så bestemt ikke utilfredse ud ved mandagens offentliggørelse af det fælles bud. Mexicansk forbundspræsident, Decio de Maria, kunne ses kramme delegerede fra CONCACAF og Canada i god tid efter begivenheden og gav endda sit varemærke Mexico grønt slips til en sådan kollega som en gestus af god vilje. Den 62-årige embedsmand var med til at give en sammenhæng til, hvorfor det i hans øjne var så vigtigt for Mexico at gå med til denne fælles aftale.

“Jeg husker godt VM i 1970. Jeg husker godt, hvordan Estadio Azteca blev bygget. I 1986 faldt det op til os at være vært, jeg husker godt det VM,” sagde De Maria. “I dag er det en stor ære at være i stand til at give mexicanerne, amerikanerne og canadierne en mulighed for at opleve et VM i Mexico.

“Mine børn så ikke VM i 1970, mine børn så ikke liverpool trøje børn VM i 1986, men de vil se VM i 2026 sammen med mine børnebørn,” sagde De Maria. “Det er fodboldens velsignelse. At være i stand til at lave den magi og tilbyde den til verden.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*