inter miami trøje børn PSG sveder over Kylian Mbappes

inter miami trøje børn PSG sveder over Kylian Mbappes kondition forud for deres tilbagevenden til europæisk kamp, efter at han pådrog sig en ankelforstuvning i Coupe de la Ligue-showet.

Ligesom Neymar har franskmanden været stærkt forbundet med en flytning væk fra Parc des Princes i løbet af de sidste 12 måneder, men Verratti tror, at begge mænd er bosat i deres nuværende omgivelser.

“Jeg kan mærke, at de har det godt her, de tror på projektet og ved, at der ikke er mange hold, der er stærkere end PSG,” sagde han. “I Paris har de mulighed for at vinde. Og at vinde her ville virkelig være helt specielt. ”

Atalanta vil være uden topscorer Josip Ilicic mod PSG, og selvom Verratti mener, at hans fravær vil kunne mærkes af Gian PieroGasperinis side, insisterer han på, at de fortsat er et formidabelt tøj.

PSG-stjernen tilføjede: “Det vejer tungt, som Messis inter miami trøje messi børn fravær fra Barcelona eller Ronaldos fra Juventus ville gøre. Men selv uden ham er Atalanta fortsat med at vinde. Og det er alt sammen takket være Gasperinis arbejde.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*