der er ronaldo fodboldtøj til børn blevet kendt som

Det afhænger sandsynligvis af, om det er en jakkesæt eller noget Stone Island clobber, men omstændighederne er der for Manchester City-lederen til at udføre noget specielt.

Det var i en Clasico, at Leo Messi blev indsat som det, der er ronaldo fodboldtøj til børn blevet kendt som de falske ni, der producerer en fantastisk 6-2 sejr til Barcelona over deres hårdeste rivaler.

Sergio Aguero’s fravær giver plads til noget nyt. Mens Kelechi Iheanacho ville være en straight swap, kunne Nolito, Leroy Sane, Raheem Sterling eller endda Aleks Kolarov komme op og overraske Uniteds midterhalvdeler, som ikke har haft for meget tid sammen til at løbe over gameplans for alle muligheder.

Komplet ydelse
Når City har været godt under Guardiola, har de været meget gode. Øjeblikk fra hvert spil har stået ud, om de er et spørgsmål om sekunder eller hele halvdele.

Vi er endnu at se holdet udføre coachens ordrer til en fuld barcelona trøje med eget navn match dog. Sunderland, Stoke og West Ham har alle udsat en sårbarhed i holdet i anden halvdel af kampene, når de har slukket eller ikke været i stand til at holde intensiteten op, og United har scoret i de andet 45 minutter af alle deres kampe denne sæson.

Der ville ikke være nogen bedre lejlighed end lørdag for City at træde op og give deres mest komplette præstation under den nye manager.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*