Donnarumma-svipsere sikrede Juve pokaltitel

Juventus vandt til aften Coppa Italia-titlen for fjerde år i træk, da AC Milan blev besejret med hele 4-0 i Rom. Gianluigi Donnarumma så tvivlsom ud ved flere af målene.

Onsdag aften blev den 71. Coppa Italia-finale afholdt på nationalarenaen Stadio Olimpico i Rom. Her kæmpede Juventus mod overraskelsen AC Milan om den italienske pokaltitel.

Juventus havde muligheden for at hive trofæet hjem for fjerde år i træk. De zebrablusede stillede blandt andre op med Mario Mandzukic på toppen, hvilket betød, at Gonzalo Higuain måtte se til fra bænken.

AC Milan kunne til gengæld i vinde først Coppa Italia-finale siden 2002-03-sæsonen, hvor sejren blev sikret mod Roma.

Milans unge angriber Patrick Cutrone var første spiller, der bød sig til for alvor. En fin redning af Gianluigi Buffon afviste dog den 20-årige.

Bød de første 45 minutter på låst spil i en taktisk affære, hvor ingen af holdene kom tæt på.

I anden halvleg var det dog en helt anden fortælling fodboldtrøjer med tryk.

Godt 10 minutter efter pausens ophør fandt et Miralem Pjanic-hjørnespark pandelappen på Mehdi Benatia, der med flot kontrol og teknik sendte sit hovedstød forbi en forstenet Gianluigi Donnarumma.

Fem minutter senere blev den unge Donnarumma igen passeret. Douglas Costa trak af fra kanten af feltet, og kunne se sit halvsløje forsøg gå i nettet efter et kæmpedrop af den 19-årige keeper.

Juventus sad fuldstændigt på tingene i anden halvleg.

64 minutter inde i opgøret – blot to minutter efter 2-0-målet – var der endnu engang sæbe på Donnarummas handsker, og derfor kunne Benatia for anden gang sætte bolden i kassen, denne gang mere ukompliceret, til 3-0.

Ydmygelsen skulle blive total, da Nikola Kalinic fik dirigeret et indlæg i eget net med et kvarter igen.

Dermed kan Juventus løfte for 13. gang løfte Coppa Italia-trofæet efter en ydmygende 4-0-sejr over AC Milan.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om liverpool tøj til børn.