Emil Billige Manchester United trøjer Forsberg ramte en strejke

Sverige fortsætter deres bemærkelsesværdige World Cup kampagne ved at eliminere Schweiz med en afbøjet Emil Forsberg indsats.

De har nået kvartfinalen for første gang siden 1994 og står over for enten England eller Colombia.

Svenskerne havde elimineret Italien i play-offs og tog en anden stor hovedbund, når de sluttede toppen af ​​gruppen og slog ud regerende verdensmestere Tyskland. Sebastian Larsson blev suspenderet, mens schweizeren så Stephan Lichtsteiner og Fabian Schar ud af forbud.

Mens Sverige havde alle de bedste chancer, forlod deres Fodboldtrøjer til baby efterbehandling meget at ønske, da Marcus Berg scuffed off mål, men Yann Sommer fløj til fingerspidsen et andet Berg forsøg rundt om oprejst.

Ex-Bologna midtbanespiller Albin Ekdal blev forfærdeligt spildt, da den på en eller anden måde sprøjtede over uforstyrret fra seks meter på halvtidsfaldet.

Dødeløbet blev til sidst brudt, da Emil Billige Manchester United trøjer Forsberg ramte en strejke, der gik direkte på målmanden, men det tog en massiv afbøjning fra Manuel Akanji for at forlade Sommer håbløst forkert.

Forsberg rydde en Breel Embolo header næsten ud af linjen, men i stoppet måtte Robin Olsen lave sin første ægte redning, der smed en nedadgående overskrift fra ex-Fiorentina fremad Haris Seferovic.

Med næsten det sidste spark i spillet, sprang Martin Olsson fremad på tælleren og Michael Lang skubbede ham lige på kanten af ​​kassen og modtog et rødt kort, men viste det igen på VAR, indså, at fejlen var uden for kassen og derfor ingen straf.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*