fodbold tøj til børn er begejstret over udsigten til

Barcelona-stjernen Lionel Messi fodbold tøj til børn er begejstret over udsigten til, at Santos-spidsen Neymar flytter til de katalanske giganter og siger, at han ville være en ‘vidunderlig signering’.

Der er blevet spekuleret i de sidste to uger om, at Neymar, 21, er ved at gøre det store skridt til europæisk fodbold, og det har længe været rygtet om, at Barcelona har en aftale for den unge brasilianske.

”Jeg ved ikke, om han til sidst vil underskrive med Barca, at kun han ved,” sagde Messi, der var på besøg i UAE, til tv-kanalen Qatar Alkass.

”Jeg ved, at dette er en spiller, der har meget forskellige individuelle løsninger. Det er klart, at for Barcelona ville han være en vidunderlig leje. ”

Neymars fremtid er i spillerens hænder,juventus tøj børn da han kun med et år tilbage på sin kontrakt kunne vente til januar 2014 og underskrive en foraftaleaftale med en klub om at flytte efter verdensmesterskabet, hvilket øger chancerne for at modtage højere løn.

Santos vil dog hellere sælge deres værdifulde aktiv i sommer, hvis han forlader Brasilien, så de får det maksimale overførselsgebyr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*