Fodboldtrøjer med tryk til børn Efter at have vundet VM

Fodboldtrøjer med tryk til børn Efter at have vundet VM, Champions League og otte Bundesliga-titler, er det rimeligt at sige, at Bastian Schweinsteiger havde en meget succesfuld karriere, før han kom til Manchester United. Det tyske ikon forlod sit elskede Bayern München til Man Utd i 2015 og spillede 31 gange i sin debut. sæson, men tingene ændrede sig, da Jose Mourinho tog over. En af de første store beslutninger, “Special One” straks tog som United-boss, var at forvise Schweinsteiger fra førsteholdet og tvinge ham til at træne med klubbens under-23’er.

Midtbanespilleren spillede ikke et eneste sekund Premier League-fodbold i denne sæson, med kun fire gange i alt, før han gennemførte skiftet til Chicago Fire i denne uge. I en tale til New York Times diskuterede Schweinsteiger, hvordan han så på sit eksil hos United og afslørede, at det var en “drøm”, da han kom tilbage på holdet mod slutningen af ​​2016. Hvad holdt Schweini motiveret? På trods af at Mourinho klart indikerede, at han ikke havde nogen fremtid i klubben, forblev Basti motiveret af udsigten til at spille “en mere” tid på Old Trafford”. Han ønskede ikke at afslutte sin United-karriere på et lavpunkt, og da han spillede sin første senioroptræden siden marts i november, modtog Schweini en fantastisk modtagelse fra fansene, som absolut elskede ham. Tysklands anførers første start under Mourinho (hans første start i over et år) kom den 29. januar i FA Cuppen mod Wigan Athletic. Han markerede det med en akrobatisk afslutning på nært hold, hvor han scorede sit første mål Old Trafford-mål for United, og på det øjeblik, sagde Schweinsteiger simpelthen via ESPNFC: “Min drøm gik i opfyldelse.”

Basti på sit Man Utd-eksil Angående hans vanskelige næsten fem måneder lange eksil ved De Røde Djævle sagde Basti: “Jeg er ikke rigtig en negativ tænker. Det var en karaktertest, det er det hele. Han tilføjede: “Selv når jeg trænede alene , bare mig og en af ​​Uniteds fitnesstrænere, elskede jeg at gå på banen, lave sprints, være på træningsbanen.”

Schweinsteiger fortalte ikke for meget om, hvorfor Mourinho til sidst besluttede at gendanne ham til seniortruppen, men han indrømmede, at de havde en samtale med hinanden.” Manageren kom for at tale med mig,” indrømmede han. “Han fortalte mig noget – det er ikke min opgave at sige, hvad det var – og så trænede jeg med førsteholdet.” Hvorvidt United vil miste noget på banen fra Schweinsteigers afgang til MLS er til debat. , men alle kan blive enige om, at de har mistet en fuldendt professionel og en ægte gentleman. Den 32-årige opførte sig med ren klasse gennem hele sin tid i Manchester, selv når han ikke spillede, og han har nu et sæt tilhængere i Man Utd-fans, der forguder ham nok lige så meget som Bayern gør.

Hvad synes DU om Schweinsteigers kommentarer? Synes DU, juventus fodboldtrøje at Mourinho havde ret i at degradere ham fra seniortruppen til at begynde med? Sig DIN mening i kommentarfeltet nedenfor!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*