Barcelona tabte til Espanyol i pokalen

Barcelona og Espanyol stod i dag over for hinanden i den første kvartfinale i Copa del Rey.

Som sædvanlig var Barcelona mest på bolden, men udeholdet formåede ikke at gøre noget ved det og omsætte det til scoringer i første halvleg.

Også i anden halvleg var Barcelona boldbesiddende, og det gav afkast efter en times spil, hvor Sergi Roberto blev tildelt et straffespark, selvom det så ud til, at han faldt meget nemt.

Det var naturligvis Lionel Messi, der skulle eksekvere sparket, men argentineren brændte på Diego Lopez. Derefter blev der sat kog under kampen, men målene udeblev stadig.

Få minutter før tid var det imidlertid Espanyol, som fik scoret. Oscar Melendo, der var blevet indskiftet få minutter før tid, fik med en inderside nemlig passeret Jasper Cillesen med sit første mål for Espanyol nogensinde, og så stod den 1-0 til Espanyol.

Dermed fik Espanyol et godt udgangspunkt med 1-0 inden returopgøret på Camp Nou om otte dage.

For flere nyheder om fodboldtrøjer til børn, skal du fokusere på vores blog.