barcelona tøj til børn Guardiolas hold har været

barcelona tøj til børn Guardiolas hold har været meget mere imponerende i Europa og har scoret 10 gange i deres første fire kampe i Champions League-gruppespillet for at sikre en plads i ottendedelsfinalen i en otte på hinanden følgende sæsoner.

Men mod Olympiacos onsdag aften havde City 21 forsøg, med 10 på mål, og kunne kun klare et enkelt mål, hvor Phil Foden eftertrykkeligt smadrede vinderen i det 36. minut efter en smart aflevering fra Raheem Sterling.

Det skete kun fire dage efter, at City havde 22 skud mod Tottenham, men stadig led et 2-0-nederlag, der efterlader dem på en 13. plads i Premier League, otte point efter medlederne, Spurs og Liverpool.

Så hvorfor er Guardiola så sikker på, at målene er rundt om hjørnet for hans hold?

“Vi var meget mere aggressive,” udtalte han i Grækenland. “Det er ikke let at spille mod ni forsvarsspillere, men vores pres var så godt.”

Der er andre positive ting.

De græske dobbeltvindere manglede syv førsteholdsspillere, fodboldtrøje med navn men deres defensive udvælgelse forblev relativt stærkt, og Fodens mål var første gang, Olympiacos havde lukket ind på hjemmebane hele sæsonen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*