billige fodboldsæt har advaret de italienske giganter

Bebeto, far til Flamengo-spidsen Mattheus,billige fodboldsæt har advaret de italienske giganter Juventus, de har indtil fredag ​​til at underskrive hans søn, eller aftalen er slukket.

Mattheus, 18, har været i kontakt med Juventus siden vinteren efter hans afvisning af at underskrive en ny aftale med Rio de Janeiro-klubben. På trods af at alle parter er enige om en aftale om at tage ungen til Italien, er papirarbejdet endnu ikke formaliseret.

Bebeto fortalte Lancenet: ”Dette er allerede ved at blive en roman. Det hele er afgjort, men vi er stadig afhængige af et dokument fra Juventus.

”De tager lang tid på at lukke denne overførsel. Så vi fastlægger en frist. De har indtil denne fredag ​​at gennemføre aftalen. ”

Mattheus spiller ikke, mens aftalen sorteres, og Bebeto, der afslørede Real Madrid har vist interesse for hans søn, er ivrig efter at få aftalen afsluttet, så Mattheus kan begynde at spille igen.

”Real Madrid sonderede, ja. Men dette er ikke den vigtigste ting. Det,tottenham trøje børn der virkelig betyder noget, er, at mit barn bliver skadet. Han spiller ikke længe, ​​bare venter på at gå til Juventus. ”

Juventus forventes at betale omkring 2 millioner pund for Mattheus, men kan få spilleren gratis, hvis de venter, indtil hans kontrakt udløber i december. Imidlertid insisterer Bebeto på, at hans søn ikke vil forlade Flamengo gratis, på grund af respekten, de har for klubben.

”Vi respekterer Flamengo meget. Hvis Juventus tvinger ham til at forlade klubben gratis ved udgangen af ​​året, vil det ikke ske. Han forlader kun, hvis Flamengo modtager det beløb, der blev aftalt. ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*