Billige fodboldtøj Argentina ace Lionel Messi

Billige fodboldtøj Argentina ace Lionel Messi har rost Brasiliens Neymar og Uruguay Luis Suárez for deres forbindelse på og uden for banen til Barcelona.

Den sydamerikanske triohave har allerede scoret over 100 mål i alle konkurrencer for Blaugranathis-sigtet, hvilket hjalp Luis Enriques side til toppen af ​​La Liga og ind i de sidste fire af UEFA Champions League. Messi sagde: “Jeg har været heldig nok til at spille med nogle fantastiske spillere. Jeg nyder de spillere, jeg spiller med i dag, men jeg kan ikke sige, om det er den bedste forreste tre. Vi forstår hinanden godt på og uden for banen , men jeg har haft gode holdkammerater sammen med mig i angreb i andre fremadgående linjer, som jeg har i dag. Når du har spillere af karaktererne hos Neymar og Luis [Suárez], gør det meget lettere. ”

Antonio Di Natale har hyldet sin tidligere holdkammerater i Udinese Alexis Sánchez og sagde, at Arsenal fremad er bedre end Brasiliens kaptajn Neymar.

Billige Real Madrid trøje børn Di Natale blev spurgt om det nylige møde mellem Sánchezs Chile og Brasiliens Neymar på Arsenals Emirates Stadium og sagde, at han mener Sanchez er en bedre spiller. Han sagde: “De er begge fantastiske spillere, som spiller talismaniske roller for top-club-sider. Når du taler om spillere på det niveau, er det altid svært at sige hvem der er bedre. Hvis jeg var coach, ville jeg elske at Har begge dem i mit hold. Men hvis jeg skulle vælge en, ville jeg vælge Alexis: fordi han er lidt mere “konkret” end den brasilianske. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*