Replica fodboldtrøjer børn Neymar har ikke scoret

Replica fodboldtrøjer børn Neymar har ikke scoret i La Liga siden 15. februar, men gjorde det to gange i et Copa del Rey-bånd den 4. marts.

Den brasilianske scorede den seneste af hans 17 ligamål i denne sæson for La Liga-lederne i deres 5-0 sejr over Levante den 15. februar. Barça er fire point foran andenplaceret Real Madrid i bordet, og Neymars næste chance for at føje til hans tally kunne være imod nedrykningstruende Almería i Nou Camp på onsdag. Luis Enrique sagde: “Jeg er ikke bekymret over det hele. Vi taler om en fremragende spiller. Fra det jeg ser i træning er jeg sikker på, at hans scoring-stribe snart vender tilbage, og han vil være tilbage på toppen form. Nu hjælper han os en mindre spektakulær måde, mindre synlig for dig, men han giver teamet mange ting, som jeg anser for vigtige. ”

Neymar hævder, at han ville “åbne portene” til den unge franskmand i Barcelona, ​​og håber, at hans klub slutter sig til løbet for sin underskrift.

griezmann trøje Neymar mener, at en spiller af Pogbas talent ville passe ind i enhver klub og sagde at han ville byde den tidligere Manchester United mand med åbne arme velkommen. Han sagde: “Hvordan han [Pogba] ville passe ind, jeg ved det ikke, men han er en stor spiller, og vi ville åbne portene for ham. Han er en stor stjerne. Han er stadig ung – selv yngre end jeg tror – men jeg tror, ​​at en spiller med sådan kvalitet altid er velkommen. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*