Billige Fodbold Babytøj Manchester United er på markedet

Billige Fodbold Babytøj Manchester United er på markedet for en ret-tilbage, hvor Antonio Valencia har spillet der for meget af sæsonen, og Rafael er nødt til at forlade.

Ifølge Mirror har Manchester United afsluttet deres interesse for Southampton-forsvareren Nathaniel Clyne og Barcelonas Dani Alves. United så ud til at lukke ind på en aftale for England-ryggen, med Clyne ivrig efter at flytte til Old Trafford. De har også været forbundet med et træk for den brasilianske højreorienterede Dani Alves, men Forenede kilder har bekræftet, at der ikke er nogen kilometertal i den pågældende aftale.

Manchester United og rivaler Manchester City er efter sigende at se Porto’s brasilianske backback Alex Sandro.

kroatisk landsholdstrøje Real Madrid er også rapporteret at være i strid med at underskrive brasilianerne for at erstatte Fábio Coentrão, som ikke har kunnet etablere sig på Santiago Bernabéu på grund af Marcelos formular.

Alex Sandro sluttede sig til Porto i 2011 fra Santos og har spillet på den modsatte side som Danilo for de sidste tre årstider. Husk, at Danilo allerede havde gennemført sin overførsel til den spanske hovedstad med den unge, der skulle flytte næste sommer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*