Billige Fodboldtrøjer med eget tryk Forsvareren siger

Billige Fodboldtrøjer med eget tryk Forsvareren siger, at han er fuldt engageret i klubben for resten af sin kontrakt.

Med sin kontrakt på grund af at udløbe i sommer har brasilianen været forbundet med en række Europas topklubber, herunder Manchester United, Liverpool og Paris Saint-Germain. Han sagde: “Mit hjerte er lykkeligt, hvor jeg er, med det jeg har, og de farver jeg forsvarer. Det er ikke op til mig, hvor længe jeg er her. Jeg vil opfylde min del, fordi jeg har det samme ønske, jeg havde Jeg kom til Barcelona, jeg har ingen forudkontrakt med nogen, jeg har besluttet at leve i øjeblikket, og øjeblikket er nu. Der er tre konkurrencer i denne sæson. Jeg ønsker at afslutte min kontrakt med titler, så jeg slutter med en god smag i min mund. Hvad som helst næste, accepterer jeg. ”

Forsvareren er ude af kontrakt på Camp Nou i sommer og seks andre klubber er efter sigende interesseret i at underskrive ham til næste sæson.

Billige Messi Fodboldtrøje Brasil-internationalen er ude af kontrakt i Barcelona i sommer, og mens de er ivrige efter at genskabe backbacken, rapporterer SPORT, at seks andre klubber også er interesserede, herunder Liverpool og Manchester United. Paris Saint-Germain fører tilsyneladende kampen for den 31-årige, der har været med Barca siden 2008. Italienske par Inter Milan og Juventus er begge også blevet nævnt som mulige destinationer, samt den tyske klub Borussia Dortmund. Alves, der kostede Barça £ 23 millioner for syv år siden, har lavet 329 optrædener for klubben, scorer 20 mål og tilbyder en forbløffende 88 assisterer i den tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*