Billigt Fodboldtøj til Børn Roberto Firminos strejke i anden halvdel

Billigt Fodboldtøj til Børn Roberto Firminos strejke i anden halvdel var nok til, at Brasilien kunne se en stærk chilensk side ud. Brasilien forbliver ubesejret under Dunga med otte på hinanden følgende sejre.

I en feisty første halvleg spillede Chile høj intensitet og greb initiativet fra starten. Chilenerne spillede en høj defensiv linje med Albornoz, Medel og Jara og pressede Brasilien i deres egen halvdel. Chile havde den tidlige besiddelse, men sikrede også, at Brasilien ikke kom ind i nogen form for rytme ved at begå masser af fejl.

Sampaoli s mænd målrettede Neymar flere gange, og så gjorde Barcelona-stjernen bekendtskab med Arsenals pænt skårne tonehøjde. Brasiliens kaptajn så træt og langt fra 100% fit. Hans kolleger var ved et tab, hvad de skulle gøre uden ham. De startede bolden fremad og håbede på et inspireret øjeblik fra deres talisman.

Billige James Rodriguez tøj til børn Chancerne var knappe i en affære, der blev mere og mere scrappy. Efter 17 minutter kørte Alexis klar på venstre kanal, men blev fanget i to tanker, dawdled og Miranda rydde op i fare. I den anden ende spildte Douglas Costa, som spiller for Shakhtar Donetsk i Ukraine, den bedste chance i første halvleg, da Marcelo skød et pas til ham, som Costa blæste bredt efter at have kontrolleret det på brystet.

Neymar viste sin frustration i slutningen af ​​halvdelen ved at få unødvendigt booket på midtbanen. Chile fastholdt deres dominans i anden halvdel, idet de havde størstedelen af ​​besiddelsen hos en allestedsnærværende Sanchez og en industriel Isla. En ubarmhjertig Brasilien blev forladt af ledelse, energi og ideer og viste ingen af ​​sidste torsdags virksomhed og flydende.

Billige Fodboldtrøjer med eget navn Dunga byttet Souza, Coutinho, Luiz Adriano og Douglas Costa til Elias, Robinho, Firmino og Willian på timemærket. Så havde Sanchez to gange haft chancen for at teste Jefferson fra et sæt stykke. For det første satte han sig for højt, og hans forsøg tog en tænk, før Jefferson samlet indsamlet.

Chile kunne ikke finde en åbning. Brasilien gjorde og med dødelig effektivitet. Danilo slap ud af forsvaret og opbyggede Firmino med et fremragende forsvarskludpas i det 72. minut. Hoffenheim-angriberen afrundede Bravo og bankede bolden ind på bagsiden af ​​nettet. Det var en meget smigrende fører til Brasilien, men det viste sig, at Dungas hold er stivt og svært at slå – da de ikke ville give afkald på deres fordel.

Kun Mathias Fernandez formåede stadig at få problemer med Jefferson, men målmanden fra Botafogo skød det krøllede frispark ind i et hjørne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*