billige fodboldtrøjer børn En række Anfield-stjerner

billige fodboldtrøjer børn En række Anfield-stjerner har skilt sig ud med deres konsekvente fremvisninger i denne sæson, især Virgil van Dijk, som har været en konstant tilstedeværelse bagerst for Jurgen Klopps side, og har hjulpet dem med at opnå den bedste defensive rekord i topklassen.

Lescott tror dog ikke på, at et eneste medlem af det røde kontingent kunne tvinge sig ind i Guardiolas første XI på Etihad Stadium, og han insisterer på, at Aymeric Laporte har været lige så imponerende som Van Dijk i denne periode.

“Både Pep Guardiola og Jurgen Klopp vil være tilfredse med deres eget hold, og deres spillere passer til deres fodboldstil,” sagde Lescott til talkSport torsdag.

“Jeg er ikke sikker på, at jeg ville tage en eneste af Liverpools spillere til Man Citys hold, men det er rimeligt at sige, at begge har sammensat fantastiske hold.

“Fra et Man City-perspektiv har jeg været meget fodboldtrøje med navn børn imponeret over Aymeric Laporte i denne sæson, som uden tvivl har haft en lignende indvirkning på, hvad Virgil van Dijk har i Liverpool.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*