Botafogo satte en yderligere søm køb fodboldtrøjer i Figueirense-kisten

Botafogo satte en yderligere søm køb fodboldtrøjer i Figueirense-kisten på onsdag aften, idet han sendte Catarinense-siden til et 2-0 hjemme-nederlag, der efterlader dem fire punkter adrift af Palmeiras og otte point fra sikkerhed.

I første halvleg havde det været Figueirense at skubbe til en sejr og faktisk ramte de stolpen gennem en fin indsats fra stjernen i 2011 Brasileirão Júlio Cesar. Besøgende redede deres held og aldrig mere – så end den normalt kliniske Roni savnede chancen for at puste håb ind i værterne med Jefferson’s målgabende.

Målene for Botafogo kom dog i en anden ende i slutningen af ​​kampen, hvor den 18-årige Bruno Mendes fyrede hjem på rebound på time-marken efter fint arbejde fra Uruguay midtbanespiller Nicolas Lodeiro i opbygning, for at give de besøgende føringen.

Spillet blev derefter sat uden tvivl af cr7 tøj til børn en spiller i den anden ende af aldersskalaen, da hollandskeren Clarence Seedorf reagerede på en dårlig klaring fra Figueirense forsvaret til ild forbi den strandede Wilson og fordoble fordelen.

Resultatet efterlader Botafogo i syvende, med kun en fjern chance for at opnå en top-fire finish, mens Figueirense ved, at tiden løber ud på deres Série A-liv, medmindre de dramatisk kan ændre deres formuer i de kommende uger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*