Brasilien billige fodboldtrøjer kaptajn Neymar Junior

Brasilien billige fodboldtrøjer kaptajn Neymar Junior har talt for første gang om udnævnelsen af ​​Tite som Seleção nye træner. Tite blev udnævnt i sidste måned efter afsættelsen af ​​Dunga, axed efter en anden dårlig Copa América turnering så Brasilien exit på gruppestadiet.

Neymar var ikke en del af det hold, der blev spart for OL i august. Rogerio Michale vil træne den olympiske side, med Tite indstillet til at tage det varme sæde til September World Cup kvalifikationskampe. Neymar, der underskrev en ny kontrakt med Barcelona i sommer, insisterer på, at Tite er den rigtige mand til jobbet.

“Jeg har ikke haft kontakt med Tite endnu, men han er en god træner. Jeg er sikker på, at han vil give sit bedste og vil gøre Seleção meget glad. “Spurgte, om han havde en foretrukket position at spille under den nye chef, var Neymar coy.

“Jeg vil bare spille. Jeg vil spille. Det er meget svært at være i landsholdet, du har mange kvalitetsaktører. Jeg vil bare være der for at hjælpe, tilføje og hjælpe Brasilien til at være fantastisk igen. ”

Spurgte om, hvorvidt Brasilien skulle vælge et system, der var beslægtet med Barca, for at udvinde det bedste fra Neymar, spilleren var afskedigende: “Nej. Hver eneste træner har sine metoder og hans filosofi. Jeg ved ikke, hvordan Tite vil træne os endnu. Jeg håber det er, hvad han synes er det bedste. Men det er anderledes. Filosofien [af Barcelona] var allerede før og mig selv, Messi og Suarez passer det godt. ”

Barca fremad indrømmer også,tottenham tøj til børn at World Cup kvalifikation er langt fra sikret for Brasilien, der i øjeblikket sidder 6th – uden for playoff-stedet i CONMEBOL bordet for øjeblikket. Men han forbliver bullish over deres prosepcts.

“Det er en kompliceret sag. Alle holdene er stærke. Alle hold er taktisk gode og angriber godt. Vi ved, at vi har meget svært, men Brasilien er Brasilien. Jeg stoler meget på vores hold, stole meget på spillerne. Jeg er sikker på at vi vil kvalificere os til verdensmesterskabet. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*